Over ons

Home / Over ons


Plant Products is een bedrijf dat zowel onshore als offshore zaken doet.
Opgericht in samenwerking met EATON/CEAG produceert Plant Products explosiebestendige en industriële producten.
We streven ernaar om alle vereiste producten voor uw ‘FABRIEK’ te leveren en willen dit zo snel mogelijk doen.

We produceren ATEX GRP/roestvrije stalen klemmenkasten en industriële verdeelkasten en we verkopen verschillende EX-hand- en machinelampen geproduceerd door Thuba.
Door het toevoegen van metalen koppelstukken van Capri, hebben we een zeer volledig aanbod van vereiste beschermingsmiddelen.
Plant Products heeft zijn eigen ATEX-gecertificeerd personeel, dat de klant kan helpen met elke mogelijke installatie.

Neem gerust contact op en wij ontzorgen u.Over onze partnersPietersen Elektriciteit B.V. is een middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf. Zij is sinds de oprichting in 1917 gevestigd in Vlaardingen en beweegt zich met name in de industriële sector. Met het thema “More than a Solution”, ondersteunen wij onze relaties met een drietal vakgebieden. Met deze takken van sport werken we nauw samen, zodat vakkundig, efficiënt en snel het gewenste resultaat behaald wordt.
Al meer dan 100 jaar staat CEAG voor duurzame innovaties van Cooper Crouse-Hinds waarop u kunt vertrouwen. De marktleider in producten voor gebruik in extreme omstandigheden en explosie gevaarlijke installaties. De fabrieken in Duitsland, Engeland en Spanje, produceren een breed scala aan explosieveilige producten, systemen en componenten. In aanvulling op systemen en componenten gebouwd om ATEX richtlijnen en Europese normen te handhaven.
Thuba’s kernvaardigheden zijn in explosieveiligheid. Onze missie is om veiligheid te bieden voor zowel installaties, als personeel in toonaangevende bedrijven over de hele wereld. Onze bedrijfsfilosofie is geëvolueerd gedurende vele decennia. Elke generatie heeft zijn sporen nagelaten en maakte een substantiële bijdrage aan het succes van het bedrijf, wat nu al meer dan 84 jaar bestaat. Vandaag de dag neemt Thuba een actieve rol in de wereldwijde standaardisatie van elektrische apparatuur voor gevaarlijk gebieden. Onze kennis van de internationale normen stelt ons in staat om de toenemende uitdagingen van de internationale markt te waarborgen.