Signalering

Home / Verlichting / Signalering


De explosieveilige signaaltoren (Ex db IIC T5 Gb, Ex tb IIIC T95 ° C Db) zorgt voor betere controle over alle belangrijke processen en installaties in gevaarlijke gebieden. De signaal torens zijn een belangrijk onderdeel van installaties hierdoor is het mogelijk om vroegtijdige waarschuwingsfuncties te bieden aan de persoon op locatie.

De signaal torens geven visuele signalen aan om systeemstatus te weergeven.

De kleuren zijn volgens internationale normen, blauw, oranje, wit, rood, geel en groen en groen. Het licht dat wordt geleverd door de high performance LED’s is zo helder dat het een veilige waarneming van signalen waarborgt, zelfs onder extreme omstandigheden.

De afmetingen van de explosievrije signaaltoren zorgen voor een flexibele toepassing voor alle installatieomstandigheden. Ze kunnen worden gebruikt in gas atmosferen zone 1 en 2 en stof atmosferen zone 21 en 22.

De polycarbonaatbehuizing beschikt over geleidende contactstrips om de veilige afvoer van elektrostatische ladingen te waarborgen. De polycarbonaatbuis met aluminium eindkappen (speciale roestvrijstalen versie ook leverbaar) voldoet aan de eisen voor de beschermingsgraad IP 68 en dankzij het hoogwaardige polycarbonaat heeft het een hoge slagweerstand (IK 10). Voor de farmaceutische en voedingsindustrie is het belangrijk dat het polycarbonaat niet splintert. De explosieveilige signaallampen worden geleverd compleet met een flameproefkabel en een aansluitkabel met een minimumlengte van 3m (zie ook IEC 60079-14, clausule 10.6.1). omgevingstemperatuurbereik is -20 ° C tot +60 ° C.