Maatwerk RVS klemmenkasten

Home / Klemmenkasten / Maatwerk RVS klemmenkasten


Premium Range – Demanding environments

De N-TB behuizing is speciaal ontworpen voor installatie op locaties met agressief vijandige milieuomstandigheden. Dit zijn onder andere locaties zoals petrochemische gevaarlijke gebieden, farmaceutische en voedingsprocessen.

De behuizingen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal dat elektro-gepolijst is voor een zeer corrosiebestendig “Chroom verrijkt” oppervlak. Deze multi-gecertificeerde behuizing is leverbaar in verschillende maten en diepten, elk met de mogelijkheid voor veel configuratiemogelijkheden voor een groot aantal toepassingen.

Klik hier voor meer informatie (PDF)


Flexible Range – The ”all rounder”

De type behuizing Ex-Cell is een ATEX gecertificeerde behuizing oplossing voor categorie 2 (Zone1) applicatie met een beschermingsgraad van IP66. Ex-Cell is verkrijgbaar in een uitgebreide keuze afmetingen, elk met de mogelijkheid voor verschillende configuratiemogelijkheden voor een groot aantal toepassingen. Met behulp van de hoogwaardige materialen, enkele unieke ontwerpvoordelen en precisieproductie, is het Ex-Cell-assortiment de keuze in de behuizing voor zowel instrumentatie als elektrische toepassingen.Klik hier voor meer informatie (PDF)


Compact Range – Smaller applications

De ST-B range is een “ATEX gecertificeerde” terminal box oplossing , verkrijgbaar in diverse materialen en afwerkingen die volledig voldoen aan de eisen van de impact, thermische en beschermingsgraad van EN 60079-0 ff. en EN 6124-0 ff. en is verkrijgbaar in 12 verschillende maten. Met de mogelijkheden om veel configuraties te verwezenlijken voor een groot aantal toepassingen.Klik hier voor meer informatie (PDF)